Nuestra página utiliza cookies propias y de terceros. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de las cookies. Acepto / No acepto

Castellano Valenciano English Française

Outdoor Training

L'Outdoor Training perseguix potenciar habilitats laborals i personals dels treballadors a través de l'una metodologia vivencial basada en l'experiència directa. En ell, cap quasi tot, des de jocs d'estratègia, activitats outdoor, festes,.. encara que l'objectiu és el mateix, trobar solucions efectives per a la resolució de problemes.

Sorgit arran de la II Guerra Mundial i promogut principalment en els països nòrdics i de parla anglesa, és relativament recent a Espanya, on en pocs anys s'ha revelat com un eficaç instrument que combina l'aprenentatge de l'aula amb què ens oferix un entorn natural, de manera que arriba a ser un aprenentatge molt motiven-te.

Este, és un servici que combina la formació tradicional per a les empreses amb activitats i exercicis a l'aire lliure. Basat en una metodologia vivencial que utilitza l'aprenentatge a través de l'experiència directa, en un clima distés fora de les oficines i on es realitzen activitats que combinen la competitivitat esportiva, la diversió i el treball en equip. No és només un recurs per a alts directius com era al seu dia , sinó que en l'actualitat és empleat en tots els estaments de l'empresa".

El que es desenrotlle en un entorn natural propícia que els participants es desinhibisquen del rol que efectuen diàriament i es produïsquen nous nexes en les relacions interpersonals i noves habilitats que després seran aprofitades en l'entorn laboral potenciant conceptes com la capacitat organitzativa, el treball en equipo,resolución de conflicto lideratge, cooperació. comunicació etc.

Paral·lelament a l'activitat més lúdica hi ha un treball d'anàlisi de les característiques dels membres del grup, que és el que li dóna el valor afegit i ho diferencia d'una simple jornada d'incentiu.

HABILITATS QUE ES POTENCIEN.

L'objectiu d'una activitat d'Outdoor Training és propiciar situacions que promoguen pautes de comportaments entre els treballadors d'una empresa, potenciant principalment les relacions interpersonals dels equips de treball, la qual cosa porta com resultat.
- Millorar la cohesió grupal, augmentant la confiança entre companys i els comportaments flexibles entre equips de treball.
- Potenciar el treball en equip. o Incentivar actituds que promoguen el lideratge i la presa de decisions.
- Reduir l'estress laboral i els conflictes, millorant el clima laboral i amb això, la integració del treballador en l'empresa. Desenrotllar una comunicació fluida i efectiva, aclarint les idees i objectius. Avançar en la solució de problemes millorant les competències individuals i grupals, fomentant una cultura de millora i d'aprenentatge per a augmentar el rendiment.

LA NOSTRA PROPOSTA

- Programes personalitzats segons les necessitats del client. El programa, en Tramuntana mai és estandard sinó que s'adapta als gustos del nostre client partint dels objectius que perseguim aconseguir.
- Criteris bàsics de seguretat en tot moment. El nostre personal disposa de la formació adequada i disposa de material homologat i en perfecte estat d'ús. Els participants reben instruccions respecte d'això i practicaren activitats acords al seu coneixement técnico. Els nostres servicis compten amb el seu corresponent assegurances d'accident i de Responsabilitat Civil.
- Establim un ritme adaptat al nivell del grup. Realitzem activitats per a grups copuestos per persones diverses pel que ens adaptem al seu ritme darrere d'alcalzar la nostra meta.

''Digues-m'ho i ho oblidaré,
mostra-m'ho i ho recordaré,
involucra'm i ho entendré.
Confuci''

Tarifes: Sol·licitar pressupost sense compromís.


Contactar

Tramuntana Aventura | Webmaster | Empresa de Turisme actiu nº registre TA-11-A.
C/Segura 13, bajo. 03004 Alicante | Contactar