Nuestra página utiliza cookies propias y de terceros. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de las cookies. Acepto / No acepto

Castellano Valenciano English Française

ACTIVITATS · Rocòdrom con/sense tirolina

Aquesta activitat és especial per a grans grups, ja siga per a dinamitzar la inauguració d'algun parc, recinte, complex esportiu, centre juvenil o per a celebrar alguna festa de caràcter patronal, local o nacional.

A causa de les característiques especials d'este rocòdrom, el mateix es pot ubicar en qualsevol lloc que així ho estime convenient el client, ja que les dimensions del mateix no són excessivament grans, es necessita aproximadament un espai d'uns 16 metres quadrats per a la seua base.

El fàcil muntatge del mateix i sobretot la seguretat dels seus ancoratges (conforme a la normativa vigent en treballs verticales) fa d'esta activitat molt més atractiva en la qual en aproximadament 1 hora de funcionament puguen pujar-se en la mateixa entorn dels 70-80 usuaris.

Una altra faceta interessant que té el mateix és la superació de l'individu al realitzar este tipus d'activitat, en la qual la dificultat se la posa cada un al triar una o altra via d'escalada. Una altra cosa que fa molt atractiu que fa molt atractiu el rocòdrom, és la tirolina, per la que descendixen els participants que han arribat al màxim alt.

Hi ha la possibilitat de realitzar un pont tibetà, per a la qual cosa es munten dos estructures i els participants poden pujar-se pel rocòdrom o per una xarxa de maniobres navals i passar de banda a banda pel pont tibetà.

Tarifes:
Sol·licitar pressupost sense compromís: info@tramuntanaaventura.es


ContactarPots demanar-nos pressupost o mes informació de qualsevol dels nostres activitats, contactant amb nosaltres.

Tramuntana Aventura | Webmaster | Empresa de Turisme actiu nº registre TA-11-A.
C/Segura 13, bajo. 03004 Alicante | Contactar